Запрошуємо на:
- огляд видатних історичних пам’яток та мальовничих природних місцин Українських Карпат;
- купання в басейнах та „варіння” в чанах, покращення самопочуття та відновлення здоров’я;
- найкращі страви угорської, лемківської та бойківської кухонь;
- дегустації екологічно-чистих сирів та кращих марочних вин;
- три дні незабутнього відпочинку в одному з найколоритніших регіонів України;
- знайомство з культурою, звичаями та історією п’ятьох етносів Закарпаття: угорцями, лемками, бойками, русинами, циганами;
Вартість враховує: проїзд комфортним автобусом, проживання (дві ночі), супровід гіда, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
Вартість НЕ враховує: вхідні квитки на туристичні об’єкти, оцінку якості вин та сирів, харчування.
Вартість вхідних квитків:
- територія парку та замку Шенборнів: 30 грн, учні – 20 грн;
- Мукачівський форпост «Паланок»: дорослі - 100 грн, студенти і пенсіонери – 70, учні до 14 р. - 50 грн;
- Ужгородська твердиня: дорослий - 100 грн, пенсійний - 75, студентський - 70 грн, дитячий - 40 грн;
- державний природний парк „Синевир”: загальний, пенсійний – 30 грн, студенти і школярі – 15 грн.
- водограй Шипіт: 20 грн, учні 7-16 р. – 10 грн, діти до 7 р. - безкоштовно;
- плавальний термальний критий басейн „Жайворонок” у Берегово: загальний, пенсіонери, студенти – 220 грн., діти від 120 до 150 см. – 110 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 30 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою: 140 грн, діти до 12 років – 90 грн;
- прогулянка територією ресторану „Деца у нотаря”: 5 грн, діти до 12 р. - безкоштовно;
- смакування вин: 60 грн, прослуховування розповіді винороба без споживання вина – 30 грн;
- дегустація трьох видів сиру з вином: 100 грн, учні – 30 грн (без вина - !)
- витяг на г. Маковиця біля м. Міжгір’я – 100 грн, діти до 12 р. - 80 грн;
- оленячий розплідник - 30, школярі - 20 грн.
Харчування:
День 1:
Обід - в місті Мукачево. В меню страви низинної Закарпатської кухні: салат овочевий, суп „Левеш”, картопляне пюре з печено-тушеним лоці, компот, хліб. Ціна - 100 грн з особи.
Вечеря – в садибах. В меню страви угорської народної кухні з домашніх продуктів: бограч, або боб-гуляш, мадярські голубці, або чірке-паприкаш, солодощі, вино/палинка, компот. Ціна -100 грн.
День 2:
Сніданок – в садибах. В меню: ковбаса, сир, угорські палянички (лангоші) з джемом, масло, хліб, кава/чай. Ціна - 60 грн.
Обід – в ресторані міста Ужгород. В меню страви закарпатської та української кухні: борщ, курячий крученик з рисом, салат, компот, хліб. Ціна – 100 грн.
Вечеря – в садибах. В меню страви угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Ціна - 100 грн.
День 3:
Сніданок – в садибах. В меню: ковбаса, сир, омлет, масло, хліб, кава/чай. Ціна - 60 грн з особи.
Обід (літній період): в бойківському ресторані біля озера Синєвир. В меню: рідке з білих грибів, м’ясо печене по-верховинськи, салат, хліб, узвар. Ціна - 100 грн з особи.
Обід (зимовий період): в бойківському ресторані м. Міжгір’я. Меню складається із страв місцевої кухні: салат овочевий, суп із білих грибів, картопляне пюре з кручениками, хліб, компот. Ціна – 120 грн/ос.