Запрошуємо:
- оздоровитися та омолодитися в унікальних за мірками України чанах та термальних басейнах під час туру;
- побачити як дуже відомі, так і маловідвідувані архітектурні перлини Закарпаття;
- очистити тіло лікувальними водами, судини хорошими берегівськими винами, а душу – позитивними емоціями!
У вартість поїздки включено: переміщення згідно маршруту оснащеним кондиціонером та пічкою автобусом єврокласу, нічліг, супровід гіда, проведення екскурсії, медичне страхування на період подорожі.
Туристи додатково оплачують: вхідні квиточки на туристичні об’єкти, харчування, дегустації медів та вин.
Вартість входу, або участі:
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- комплекс термальних басейнів “Косонь”: типовий квиток - 350 грн. з особи, для учасників рос.-укр. війни на Донбасі та інвалідів 1 групи – 150 грн., діти зростом до 1,5 метра – безкоштовно, оренда шафки – 40 грн.;
- купіль в чавунних чанах в с. Лумшори: 120 грн. за дорослого, 100 грн. - для дітей до 12 років;
- оцінка вин за смаковими якостями: 60 грн. з особи, екскурсія без дегустації - 30 грн. з особи;
- оригінальний ресторан “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 1,2 метра – безкоштовно;
- Ужгородський замок: звичайний - 35 грн., студентський – 25 грн., дитячий – 15 грн.
Для розселення на нічліг передбачені комфортні дво- і тримісних кімнати з вигодами на коридорі, або в середині у приватних будинках зеленого туризму Берегівщини. Якщо є побажання стосовно поселення, вони враховуються.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – не передбачений у конкретному закладі, тому пропонується перекус під час санітарної зупинки, або в момент руху автобуса.
Обід у 1-й день – передбачений в кафе “Вулик” в Чинадієво. Там вам запропонують три місцеві страви: стартер (асорті з овочів), “підбивані лопатки” (суп зі стручкової квасолі), пюре з бараболі під шишками в грибному соусі, компот та хліб. Вартість - 65 грн. з особи.
Вечеря у 1-й день – запланована в садибах, де й ночуватимете. Страви в різних садибах можуть варіювати за асортиментом та способом приготування. Там вам запропонують бограч, дісно-перкельт (свинину, тушковану по угорськи), та торгоню - домашні макарони, які не варять, а підсушують, смажать і заливають окропом), солодощі, вино або палинку та компот тощо. Вартість - 70 грн. з особи.
Ранковий перекус на 2-й день – в садибах. Вам запропонують каву, або чай, хліб, масло, ковбасу, сир, а також смажений хліб лангош, який ще називають угорською піцою. Вартість - 50 грн. з особи.
Обід в 2-й день – запланований в ресторані “Шпайз” поблизу Ужгорода. Пропозиція меню: салат з капусти, суп з квасолі, рис з тефтелями в грибному соусі, хліб та чай. Вартість - 75 грн. з особи.