Запрошуємо:
- оздоровитися та омолодитися в унікальних за мірками України чанах та термальних басейнах під час туру;
- побачити як дуже відомі, так і маловідвідувані архітектурні перлини Закарпаття;
- очистити тіло лікувальними водами, судини хорошими берегівськими винами, а душу – позитивними емоціями!
У вартість поїздки включено: переміщення згідно маршруту оснащеним кондиціонером та пічкою автобусом єврокласу, нічліг, супровід гіда, проведення екскурсії, медичне страхування на період подорожі.
Туристи додатково оплачують: вхідні квиточки на туристичні об’єкти, харчування, дегустації медів та вин.
Вартість входу, або участі:
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- комплекс термальних басейнів “Косино”: типовий квиток - 450 грн. з особи, діти зростом до 1,5 метра – безкоштовно;
- купіль в чавунних чанах в с. Лумшори: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 160 грн., діти до 12 років – 100 грн.;
- оцінка вин за смаковими якостями: 70 грн./особа, екскурсія без споживання вина – 35 грн./особа;
- оригінальний ресторан “Деца у нотаря”: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок: загальний - 100 грн., пенсійний – 75 грн., студентський – 70 грн., учнівський – 40 грн., діти дошкільного віку - безкоштовно;
Для розселення на нічліг передбачені комфортні дво- і тримісних кімнати з вигодами на коридорі, або в середині у приватних будинках зеленого туризму Берегівщини. Якщо є побажання стосовно поселення, вони враховуються.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – не передбачений у конкретному закладі, тому пропонується перекус під час санітарної зупинки, або в момент руху автобуса.
Обід у 1-й день – передбачений в кафе “Вулик” в Чинадієво. Там вам запропонують три місцеві страви: стартер (асорті з овочів), “підбивані лопатки” (суп зі стручкової квасолі), пюре з бараболі під шишками в грибному соусі, компот та хліб. Вартість - 115 грн. з особи.
Вечеря у 1-й день – запланована в садибах, де й ночуватимете. Страви в різних садибах можуть варіювати за асортиментом та способом приготування. Там вам запропонують бограч, дісно-перкельт (свинину, тушковану по угорськи), та торгоню - домашні макарони, які не варять, а підсушують, смажать і заливають окропом), солодощі, вино або палинку та компот тощо. Вартість - 110 грн. з особи.
Ранковий перекус на 2-й день – в садибах. Вам запропонують каву, або чай, хліб, масло, ковбасу, сир, а також смажений хліб лангош, який ще називають угорською піцою. Вартість - 60 грн. з особи.
Обід в 2-й день – запланований в ресторані “Честер” м. Ужгорода. Пропозиція меню: суп левеш, рис з овочами, лоці печене, салат "Полонинський", хліб та чай. Вартість -110 грн. з особи.