Запрошуємо Вас:
• пізнати історичну спадщину та побачити знамениті краєвиди Закарпаття
• відчути на собі лікувальні властивості термальних і мінеральних вод
• посмакувати неповторними винами та сирами власного виробництва
ПРОГРАМА ТУРУ:
ДЕНЬ 1: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (оглядини старовинної дерев’яної церкви) – Перечин (обід-дегустація 15-ти закарпатських страв) – Барвінок (відпочинок у термальних басейнах) – Середнє (огляд замку та дегустація середнянських вин) – Берегівський район (поселення у приватних садибах, заїзд о 21:00, вечеря)
ДЕНЬ 2: сніданок і виселення (08:00) – Виноградів (дегустація унікальних сирів на буйволиній фермі) – Синевирський перевал (огляд гірських пейзажів) – Колочава (відвідування музеїв і обідня забава в колочавській корчмі) – Сойми (дегустація лікувальних мінеральних вод) – повернення у Львів (23:30)
Тривалість: 2 дні/1 ніч
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на період туру.
У вартість НЕ ВХОДИТЬ: харчування, вхідні квитки у туристичних об’єктах.
Проживання: в затишних приватних садибах зеленого сільського туризму Берегівського району. Пропонується ночівля в двомісних і тримісних покоях із урахуванням Ваших побажань.
Харчування:
ДЕНЬ 1 (сніданок): пропонуємо Вам підготувати в дорогу легкий перекус або попередньо поснідати.
ДЕНЬ 1 (обід): у корчмі «Підкова» у містечку Перечин на Вас очікують найцікавіші закарпатські страви у вигляді обіду-дегустації. Пропоновані страви:
• шовдарь (копчений свинячий окіст)
• попрігашка (три види сала)
• керезет (сирна мазанка)
• пікниця (ковбаса по-домашньому)
• квашенина (квашене овочеве асорті)
• заправлена пасоля (фасольова зупа на сметані)
• банош
• страпачки з грибнов омачков (картопляні галушки в грибній підливі)
• печені на вогньові крамплі (печена картопля)
• колочена пасоля (квасоля під засмажкою)
• свіжина по-домашньому
• гурка (ковбаса з начинкою)
• палачінта з лекваром (млинці з варенням)
• сливовиця (потішна закарпатська вода)
• хліб
• узвар
ДЕНЬ 1 (вечеря): після поселення на Вас чекає вечеря, яка представлятиме національні страви угорської кухні:
• бульйон із курки з чігою
• торгоня в підливі
• угорські солодощі
• вино
ДЕНЬ 2 (сніданок): у садибах Вам запропонують поснідати такими стравами: ковбаса, сир, лангош із варенням (свого роду оладки), масло, хліб, чай або кава.
ДЕНЬ 2 (обід): передбачено в кафе-колибі «Синевир». Меню пропонує такі страви:
• грибна юшка
• пюре з картоплі та м’ясо по-мисливські
• салат із капусти
• хліб
• компот