Запрошуємо:
- На квітковий тур в мальовничу Долину нарциса вузьколистого під час його цвітіння на травневі свята;
- відкрити для себя заповідні куточки Українських Карпат (Синевир і Шипіт) та прогулятися серед букових і ялицевих пралісів віком 140-160 р. на висоті 1000 м н.р.м.;
- покупатися в термальних басейнах і під водоспадом, а також побачити потопаючі в травневій зелені архітектурні шедеври Закарпаття.
Програма поїздки:
ДЕНЬ 1: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій «Карпати». Замок Шенборнів (екскурсія територією палацу і прогулянка мальовничим англійським садом) – Мукачево (відвідання легендарного замку, обід) – Берегово (купання в термальних водах, смакування закарпатських вин, екскурсія винними підвалами) – Берегівський район (ночівля в приватних садибах сільського зеленого туризму, заїзд о 21:30).
ДЕНЬ 2: виселення і сніданок (08:00) – Кіреші (відвідання долини нарцисів) – озеро Синевир (прогулянка вздовж берегів озера, обід) – водоспад Шипіт (відвідання, фотографування) – виїзд до Львова (23:30).
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях і туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДИТЬ: вхідні квитки в музеї та туристичні об’єкти, харчування, купання в термальних басейнах, дегустація вин.
Проживання: в приватних садибах зеленого сільського туризму Берегівського району. Пропонується ночівля в двомісних і тримісних апартаментах.
Харчування:
ДЕНЬ 1 (сніданок): пропонуємо Вам поснідати попередньо або взяти в дорогу легкий перекус.
ДЕНЬ 1 (обід): ресторан у Мукачево пропонує страви лемківсько-мукачівської кухні: овочевий салат, суп «Левеш», торгоня з шишками в грибній підливі (макарон унікального приготування), хліб, компот.
ДЕНЬ 1 (вечеря): після поселення в садибах Вам будуть запропоновані національні страви угорської кухні: бограч-гуляш, голубці по-угорськи, солодке на десерт, палинка/вино, компот.
ДЕНЬ 2 (сніданок): в садибах Вам запропонують: ковбаса, сир, лангош із варенням (типу оладок із джемом), масло, хліб, чай або кава.
ДЕНЬ 2 (обід): біля озера Синевир етнічна карпатська садиба пропонує Вам найкращі страви бойківської кухні: овочевий салат, грибна юшка, свинина по-полонинськи з картопляним пюре, хліб, трав’яний чай.
Фото з сайту: uk.navigator-ukraina.com.ua.